søndag den 8. november 2009

Scrap a mania

Det var en fantastisk weekend. Jeg sad ved singlebordet og mødte nogle rigtig søde piger. Tak for dejligt selskab :-) Jeg håber bestemt vi skal scrappe sammen igen, for jeg fik en masse gode ideer, inspiration og en masse hyggelig snak.

SAM var super godt planlagt og der var en masse scrapbutikker med en masse flotte make and takes og god inspiration og hjælp til at få købt det rigtige. Derfor.. ingen fejlkøb i år :-) Og så var det rigtig fedt med prickiform fra Sverige, som havde nogle rigtige fine stempler med. De er et supergodt suplement til de danske butikker. Håber de er med næste gang. Tak til jer og tak til Lisbeth og Rikke for at holde denne dejlige weekend.

Jeg fik lavet 2 LO fra min Islandstur. Jeg fandt dette flotte papir hos Unik og så gik det ellers nemt at få lavet disse LO. Farverne passede så godt sammen, at det bare gav sig selv.

Billederne er fra Geyserne, som jeg synes var en helt fantastisk oplevelse at se. Det er et naturfænomen, der er helt enestående at opleve. Kan klart anbefales :-)

Et kort af papirresterne fra de 2 LO.

Og så et kort jeg kun lavede fordi Lisbeth flere gange bad om flere bidrag og fordi papirerne blev stillet gratis til rådighed. Jeg hader halloweenfarvene, men dette bidrag til konkurrencen fik jeg da lavet.
Og så er jeg gået igang med julekort, juleslikkrukker og julepynt, så det kommer på bloggen det næste stykke tid.

Ingen kommentarer: