søndag den 6. juni 2010

Hos fotografen

Ind imellem er vi på besøg hos min rigtig gode veninde og hendes søde mand, som er fotograf, og så tager han lidt billeder af os alle sammen. Først skal udstyr og kamera sættes op og indstilles og det her er testbillederne. Da jeg sad og kiggede på dem tænkte jeg at det jo ikke altid behøver være de "udvalgte" billeder man scrapper, men også billederne af hvordan de rigtig gode billeder blev til. Så derfor dette LO.

Papiret er fra Basic Grey "Capella", som er en rigtig lækker serie, men nogle fine mønstre og vildt skønne farver. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal scrappe med papirer fra den serie. Bogstaverne er fra mit nye brugte alfabet - det ser ud som om bogstaverne står skævt, men det er vist fordi jeg har rettet billedet op i Picassa for i virkeligheden ser det lige ud :-)


2 kommentarer:

Rainbow sagde ...

Very pretty lo!! great pics!!

Tullemus sagde ...

Ja hvad skal jeg sige, du har gjort det igen og endda med billeder som du selv siger, man normalt nok ikke lige ville scrappe. Super fedt LO og valget af papir kunne ikke være bedre. Det er nok en af dine største forcer i scrapbooking, det at vælge papir. Du finder bare altid det der sidder "lige i skabet". Glæder mig til vi skal scrappe sammen igen.