torsdag den 10. juni 2010

Med mor på café

I forbindelse med vores tur til Politihistorisk museum som jeg tidligere har vist LO´s fra var vi også på café. Min mor brygger selv øl og har været med på et mikrobryggeri, så hun skulle selvfølgelig smage noget af specialøllet på Caféen

Jeg synes at papiret passede så godt i farvene til hendes trøje og så fik jeg jo lige mulighed for at øve mig i at bruge glimmermist.
Ja helt godt blev mit forste forsøg med glimmermist ikke, men jeg har fundet meningen med det og kan nu se mulighederne - det har jeg haft rigtig svært ved længe, selvom jeg har haft 3 stk stående. Så jeg øver mig og så skal jeg nok få det lært :-)


4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Det blev da et fint LO. Den Sizzix swirl har jeg også - den er så fin - ikke? Jeg kan også godt lide dine blomster. =0)

Vranda sagde ...

Det er der da kommet et rigtig flot layout ud af. En rigtig lækker sommerfugl du har sat på.

Lone Krieger sagde ...

Altså søde Janni, jeg kender ingen som dig. Jeg ville ikke engang så meget som have overvejet at distresse det papir med orange i kanten, men med den pynt og swirl og blomster, giver det, det et hele som bare ser hammer godt ud. Ja den glimmermist skal man nok prøve sig lidt frem med, men jeg synes altså det blev fint. Jeg ved at Charlotte snakker om et glimmermist kursus i hendes nye flotte kursuslokale, så mon ikke vi skulle prøve at se hvornår det kommer og så få tilmeldt os. Jeg vil nemlig også gerne kunne lidt mere end det jeg kan, selvom jeg efterhånden har experimenteret nogle gange med de små flasker glimmer.

Knus

Bertram sagde ...

Glimmermist skal man vist vænne sig til. Jeg er heller ikke helt gode venner med det, men jeg ser flere og flere muligheder.
Skønne LO's