mandag den 14. februar 2011

Blog award

Jeg har fået en award:


Og den er jeg selvfølgelig glad og stolt over, så tusind tak Rikke for awarden. Men med denne award følger der selvfølgelig også en forpligtelse. Jeg skal fortælle 3 ting om mig selv og så skal jeg sende awarden videre til 3 andre som jeg synes fortjener den. Og hvad kan jeg så fortælle:

1: Jeg har lige fået katte igen efter 7 år uden og helt ærligt har jeg savnet det rigtig meget. Heldigvis har min bedste halvdel - på trods af lidt tilbageholdenhed inden vi fik dem - taget dem ligeså meget til sig som jeg har. Vi har fået 2 hankatte som er 2½ år gamle. Vi har fået dem gennem en hjælpeorganisation, som hjælper dyr til at få et nyt varigt hjem. De to her har boet hos et ældre ægtepar som er blevet syge og derfor ikke kan give dem det liv de syntes de fortjente. De har ikke fået navn endnu - og har ikke haft navn før - vi skal lige lære dem lidt at kende først - der kommer med garanti billeder hen ad vejen :-)

2: Udover scrapbooking er mine interesserer Zumba og så klatrer jeg med familien, selvom jeg nu ikke er den bedste til at klatre opad - er bedre til rapelling - I ved noget med tyngdekraften :-), men jeg hjælper gerne de andre med at sikre og så er en tur ud i naturen jo ikke det værste. Zumba har jeg gået til i snart et år og jeg er stadig glad for det. Jeg går så vidt muligt 2-3 gange om ugen, men det er ikke altid jeg har tiden til det.

3: Jeg har fået et drivhus - jubii - og der er rigtigt stort. Det står hos en gammel dame, som ikke mere kan passe det og derfor vil give det videre til en der vil få glæde af det og det vil jeg helt sikkert. Jeg har altid ønsket mig drivhus - for jeg elsker blomster og at dyrke noget selv er da skønt. Så lige så snart vejret tillader det skal det flyttes hjem i min have og så skal jeg igang så snart vejret bliver lidt lunere.

Awarden giver jeg videre til 3 personer, som alle 3 har en blog jeg jævnligt kigger forbi.

1: Birthe, som ikke har scrappet ret længe, men hun udvikler sig bare så hurtigt og jeg synes hun laver nogle skønne ting. Jeg har haft fornøjelsen af at scrappe sammen med Birthe et par gange og hun er skønt selskab. Vi skal heldigvis ses igen snart :-)

2: Heidi, som nok slet ikke ved jeg følger med på hendes blog, men jeg synes hun laver nogle skønne ting og bruger nogle virkelig flotte farver. Hun har sans for at sætte det helt rigtige papir sammen med billeder og det synes jeg er fantastisk.

3: Karina, som bare laver nogle fine ting - er god til det romantiske - blomster osv. Jeg følger trofast med :-)


Jeg håber i bliver lige så glade for awarden, som jeg blev :-)


5 kommentarer:

birthe sagde ...

ejjjj hvor er jeg super glad for dette og stolt...tusind tusind tak...
jeg regner med at udfylde det i løbet af denne uge, min egen computer er gået ned med virus... den skal til doktor i morgen, så håber han kan lave den...
og tillykke med kattene, dem glæder jeg mig til at se billeder af og hører om dem...
det er rigtig fine navne til dem.
vi ses snartt..
knus

Rikke sagde ...

Jeg følger allerede med hos Birthe, og glæder mig til at se MEGET mere af det hun laver :o)
Hos Heidi og Karina har jeg straks meldt mig som fast læser, så jeg kan følge med i de skønne ting de laver - se sådan en award er også god for læseren :o)))

Lone Krieger sagde ...

Tillykke - den har du fortjent. Det er altid rart med lidt anerkendelse. Mon ikke jeg lige skulle slå et smut forbi Birthe og Karina og se hvad det er de laver. Lyder spændende.
Glæder mig til at se dine nye misser, hvilket jeg regner med bliver onsdag. Jeg ringer lige til dig tirsdag.

Heidi sagde ...

Ihh hvor jeg bliver smigret. Tusind tak :) Jeg bliver altid så glad når nogen kan få inspiration af det man laver. Jeg kigger også af og til forbi din spændende blog her. Jeg er selv katteejer, så nu glæder jeg mig til at se billeder af de to nye familiemedlemmer. Hvor er det rørende at i har givet dem et godt liv som alle dyr fortjener :)
Ønsker dig en dejlig dag

~Nancy~ sagde ...

Congrats on the award..and thanks for your sweet comment on my blog! XOXO