lørdag den 19. februar 2011

Scrap´n´dream 12 feb 2011

Jeg var til Scrap´n´dream sammen med en masse dejlige scrappiger i lørdags - Det var som altid rigtig hyggeligt og for en gang skyld fik jeg ikke købt en masse, men få velovervejede og gode ting - ny stil - satser jeg på..

Jeg fik lavet 3 LO´s - ikke meget men alligevel okay når man tænker på hvor meget vi snakker :-)

Jeg købte en ny taske til min Big Shot

En Martha Stewart circle cutter - jeg har prøvet den før og ikke været begejstret, men så prøvede jeg den igen og efter lidt øvelse blev jeg rigtig glad for den, så den skulle med hjem


Jeg er ellers papir-mega-shopper, men ikke denne gang - jeg elsker papir, men der er ikke nogen af de nye serier jeg bare måtte eje udover de Echo Park serier jeg allerede havde købt - mere om den i et senere indlæg.4 kommentarer:

Rikke sagde ...

Martha Stewart circle cutteren, den tror jeg at jeg skal prøve - måske skulle vi lave en Rikke-tjekker-dine-ting-ud-dag ;o))))

Heidi sagde ...

Sikke en seeej taske :)

Lone Krieger sagde ...

Jepsen, du var en rigtig dygtig pige. Ikke nogen impulsive det-må-jeg bare-eje-køb men virkelig gode og velovervejede køb især for en task-o-man som dig MEGA GRIN. Jeg er nu stadig selv med på de små tasker når du finder nogle igen. Og så lige tusinde tak for 3 super hyggelige scrap-feriedage. Glæder mig allerede til vi ses igen.
Knus

bibbi sagde ...

Hei hei :)

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
De aller fleste tekstene jeg bruker er rub-ons fra Melissa Frances :)
Utvalget hennes kan du se her: http://www.melissafrances.com/cart/index.php?main_page=index&cPath=80

Ha en fin kveld!

Johanna