fredag den 15. juli 2011

En lang pause

Ja desværre er det lang tid siden jeg har blogget sidst. Det er også lang tid siden at jeg har scrappet - lidt kort er det blevet til, men ellers ikke. I slutningen af maj holdt vi jo konfirmation og det tog en del tid, så der blev det kun til indbydelser, bordkort osv.

Efterfølgende er det sket det at den store dreng (konfirmanden) er kørt galt på sin cykel og har brækket ryggen - faktisk har det vist sig at han også har et brud på brystbenet, men det blev først opdaget efter 14 dage. Det betyder at han skal holde sig i ro i mindst 6 uger og sygehuset har lige forlænget det til næsten 8 uger - han må ikke cykle og lign i op til 3 måneder og kontaktsport og hårdere fysisk udfoldelse i op til 6 måneder - det er altså en hård dom når man er 14 år gammel - heldigvis er hans brud stabilt og han er derfor sluppet for operation og korset og det har selvfølgelig sparet ham for meget.

Det er nu knap en måned siden og tiden er lang for ham, men vi forsøger at holde humøret oppe og prøver så vidt muligt at det ikke går for meget ud over de to mindste - vores ferie er jo aflyst og flere andre arrangementer er afkortet eller aflyst.

Nå men når humøret er på lavt blus så er det jo dejligt at have nogle dejlige veninder og specielt en har overrasket og sendt en underholdningspakke til patienten og hvor er det skønt at andre tænker på os.Rikke er en af de skønne scrappiger jeg mødes med så ofte som det overhovedet kan lade sig gøre. Tusind tak fordi du tænkte på os Rikke :-)


3 kommentarer:

Hverdagensmamirakler sagde ...

Det må være hårdt for hele familien... Jeg håber at Han snart er på benene igen og ikke får men efter det... Godt at have venner i sådan en tid... Håber I får en god sommer trods alt..

Hilsen Sara

aka sagde ...

Puha. Sikke da en historie.
Det er jo bare med at høre efter hvad lægen siger, for det må være det klogeste. De siger det jo ikke for at genere folk, selv om det må være svært for en dreng i den alder at holde de regler.

Jeg håber, I får en god ferie sammen - under de nye betingelser.
kh Annette

Lone Krieger sagde ...

Puha den med brystbenet var da ny. Har lige sendt mine feriegæster hjem, så regner med at jeg kommer forbi og siger hej inden så længe. Knus til jer alle ;o)